RETOUR & VERZENDEN

 

SALE

Kunnen sale items worden geretourneerd?
Sale items kunnen niet geretourneerd worden.

RUILEN

Kunnen items geruild worden?
Het is bij Vixdra niet mogelijk om items om te ruilen. Mocht je toch een andere maat, kleur of item willen dan kan je het ongewenste item retourneren. In de tussentijd kun je het juiste item opnieuw bestellen in onze webshop!

 

RETOURNEREN

Retourvoorwaarden 
Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je online aankoop, dan kun je de items retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. Binnen deze periode mag je dus het artikel bekijken, beoordelen en passen, hiervan zijn de SALE artikelen uitgesloten. 

De items dienen onbeschadigd en ongedragen te worden geretourneerd met de labels nog bevestigd. Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een op andere wijze hebt gebruikt, mogen wij jou aansprakelijk stellen. Dan krijgt u het geld echter niet terug. 

De retourkosten van een retourzending zijn voor eigen rekening. De verantwoordelijkheid van het per post te retourneren product ligt bij de afzender.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Vixdra niet aansprakelijk is voor het beschadigen en/of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom bij het postkantoor altijd om een verzendbewijs! Let op: bewaar deze totdat de refund van jouw retouritems correct verwerkt is. Dit is namelijk jouw bewijs van retournering.

Hoe kan ik mijn aankoop retourneren?

1. Meld je retour aan via de mail, bij goed keuring vragen wij om jou  track and trace van de door jou gekozen pakket bezorger zodat wij je pakket kunnen volgen en weten waar het is.

2. Je kunt je bestelling per pakketpost aan ons retourneren en dit via de mail aangeven. Voor een snelle en correcte afhandeling, is het belangrijk dat je gebruik maakt van het retourformulier dat je in jouw order is ingepakt of je kunt hem ( hier ) downloaden. Deze mag je compleet invullen, uitprinten en toevoegen aan jouw retourpakket. Dan is het pakket klaar voor verzending! Let op: retourkosten zijn voor eigen rekening.

 

Terugbetaling
Zodra wij jouw retourzending hebben ontvangen, ontvang je per mail een retourbevestiging. Op het moment dat jij deze mail krijgt, ontvang je binnen maximaal 7 werkdagen het bedrag terug voor de geretourneerde items. Terugbetaling vindt plaats via dezelfde betaalmethode als waarmee je je bestelling betaalde.

 

 Wat moet ik doen als mijn terugbetaling niet is verwerkt?
Dit is uiteraard heel vervelend! Als je na uiterlijk 7 werkdagen na ontvangst van de retourbevestiging nog geen terugbetaling hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice via in het contact formulier of per e-mail.

 

Mijn product is beschadigd/ontbreekt/verkeerd geleverd, wat moet ik doen?
Wat ontzettend vervelend! Maak hier gelijk een melding van door een e-mail te sturen naar info@vixdra.com. Vermeld hierin je ordernummer, de productnaam en stuur een foto van je klacht mee. Onze klantenservice onderzoekt graag het probleem en probeert zo snel mogelijk met een passende oplossing te komen. Dit binnen 2 dagen na levering te melden.

 

SALE
Kunnen sale items worden geretourneerd?
Sale items kunnen niet geretourneerd worden.

 

Ik heb mijn item gekocht vóór de sale. Krijg ik alsnog de korting? 
Wij begrijpen dat het vervelend is dat bepaalde items nu afgeprijsd zijn en niet op het moment dat jij iets kocht. Helaas kunnen wij hier achteraf niets meer aan doen en geen kortingen verlenen met terugwerkende kracht op orders van vóór de sale. Je bent nu in ieder geval wel verzekerd van je gewenste item! Als je zou wachten loop je de kans dat een item uitverkocht raakt of jouw maat uit de voorraad is.

 

Het kortingspercentage is verhoogd, wat nu?  
Helaas kunnen wij hier niets meer aan doen en geen extra kortingen verlenen met terugwerkende kracht op orders die al tijdens de sale zijn geplaatst. Wij begrijpen dat het vervelend is dat bepaalde items nu nog meer afgeprijsd zijn dan op het moment dat jij het item kocht. Maar je bent nu in ieder geval wel verzekerd van je gewenste item en hebt het gekocht met korting! Als je zou wachten loop je kans dat een item uitverkocht raakt of jouw maat uit de voorraad is. 

 

Werken mijn kortingscodes tijdens de sale?
Ja, ze werken tijdens de sale maar zijn helaas niet geldig in combinatie met sale items. Wel op de gehele andere collectie!

 

Verzend methode

Vixdra verzend standaard met PostNL in Nederland.

Bestellingen vanaf €75 of hoger worden gratis bezorgd. Bij bestellingen met een lagere waarde worden bezorgkosten gerekend. Je bestelling wordt altijd bezorgd door PostNL. De verzendkosten van jouw pakketje bedragen €6,75

Vixdra verzend standaard met DPD naar België.

Bestellingen vanaf €75 of hoger worden gratis bezorgd, bij bestellingen met een lagere waarden worden bezorgkosten gerekend. Je bestelling wordt altijd bezorgd door DPD, de verzendkosten voor jouw pakketje bedragen €9.00 euro

 

 Levertijd

Wij doen er uiteraard alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen. De gemiddelde levertijd is 1/3 werkdagen.

Contact

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

Vixdra

Mail: info@vixdra.com

Instagram Vixdra

Ons vestigingsadres:

Prof.Dr.F.Zernikeweg 34 ( Dit is geen bezoekers adres )

3731 KE De Bilt

KVK: 84210265
BTW: NL003928030B35